Lease

Auto Huitink biedt overzichtelijke, persoonlijke leasemogelijkheden op maat. Wij zijn gespecialiseerd in lease voor zowel de zakelijke markt, als ook voor de particuliere rijder. U kunt bij ons terecht voor financial lease, operational lease en private lease. Maak gerust een afspraak, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Nieuw bij Auto Huitink

Nu ook verkrijgbaar via Auto Huitink met slechts 7% bijtelling (60 maanden): VW Passat met 7% bijtelling

 

Financial Lease

Bij Financial Lease wordt het aankoopbedrag van de gekochte auto voorgeschoten door de leasemaatschappij. Hierdoor is het mogelijk om over een auto te beschikken zonder zelf het aankoopbedrag te hoeven betalen. Via een maandelijks bedrag wordt de aankoopsom – plus rente – geheel of gedeeltelijk terug betaald. Gedurende de leaseperiode bent u dus geen eigenaar van de auto. De auto wort pas uw eigendom als aan het eind van de leasetermijn het aankoopbedrag is afbetaald. Als het hele aankoopbedrag nog niet is afgelost, dan kan de auto vaak tegen een eventueel vooraf vastgestelde prijs worden overgenomen. Financial Lease is het best te vergelijken met huurkoop.

 

Operational Lease

Bij Operational Lease wordt het aankoopbedrag van de gekochte auto voorgeschoten door de leasemaatschappij. Ook hier betaalt u maandelijks een bedrag aan rente en aflossing. Daarnaast betaalt u echter ook nog een maandelijks bedrag voor onderhoud, verzekering en eventuele andere kosten van de auto. Operational Lease komt veel voor bij zakelijke auto’s. De leasemaatschappij blijft volledig eigenaar van de auto en de bestuurder betaalt maandelijks een vast bedrag om alle kosten te dekken. Hieronder vallen dus ook de rentekosten en de aflossing. Operational Lease is het best te vergelijken met huren.

 

Private Lease

Met Private lease kunt u als werknemer, zzp-er of AOW’er tegen een zeer lage vaste prijs ook als particulier een auto leasen zonder dat u bijtelling betaalt. U betaalt elke maand een vast bedrag en daarmee is het geregeld. Hierdoor rijdt u een aantal jaar in een nieuwe auto zonder zich zorgen te hoeven maken over verzekering, onderhoud, vervangend vervoer, banden en afhandeling van reparaties. Er zijn geen onverwachte kosten. Alleen de kosten voor de brandstof, wegenbelasting en eventueel het eigen risico bij een schade moet u zelf betalen.

 

Voordelen van lease

  • U beschikt direct over een auto, zonder eerst te hoeven sparen
  • De kosten van rente en aflossing zijn helder, waardoor de maandelijkse lasten duidelijk zijn
  • Bij Financial Lease kan het eigendom na afloop van de leasetermijn worden overgenomen
  • Bij Operational Lease komen onderhoud en reparatie niet voor eigen rekening
Adresgegevens

Auto Huitink B.V.
Batterij 16
7141 JL Groenlo
T: +31 (0)544 - 46 43 04
F: +31 (0)544 - 46 58 04
E: info@autohuitink.nl

KvK: 09105045
BTW: NL.8118.92.426.B.01

Openingstijden

Ma t/m Do Vrijdag Zaterdag

Voor storingen 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week 0544-46 43 04

Wij zijn aangesloten bij
GlasGarage Bosch Car Service RDW FOCWA BOVAG
© 2018 - Powered by Autosoft - Disclaimer
MENU