Auto Huitink Rijplan

Het Auto Huitink Rijplan – de voordelen van Private Lease – niet de nadelen

Private Lease is ‘hot’. Het ziet er op het eerste gezicht ook mooi uit. Eén vast bedrag per maand betalen waar alles bij inzit. Alleen nog tanken. En wassen soms….

Private Lease kunt u het beste vergelijken met het huren van een auto, maar dan voor een langere periode. U bent geen eigenaar en betaald een vast bedrag voor het gebruik gedurende een van te voren vastgestelde periode. Alles zit er bij in, rente, afschrijving, verzekering, houderschapsbelasting, onderhoud/reparatie. Geen verrassingen dus.

Maar is het slim dit zo te doen of zijn er andere mogelijkheden? Wij denken van wel.            Aan Private Lease zitten namelijk een aantal beperkingen en nadelen;

 • Een beperkte keuze in modellen en uitvoeringen. Aanbieders (dealers en leasemaatschappijen) hebben een aantal geselecteerde modellen beschikbaar
 • Alleen nieuwe of heel jong gebruikte auto’s. Auto’s van 2 – 7 jaar oud niet mogelijk
 • Einde contract word uw auto geïnspecteerd. Alle (kleine) beschadigingen worden in rekening gebracht, dit kan flink oplopen, het venijn zit in het staartje zegt men wel..
 • Einde contract kunt u de auto niet overkopen voor de relatief lage boekwaarde, u zult meer moeten betalen dan tot waar men gecalculeerd heeft.
 • Inruil van uw huidige auto kan lastig zijn. U krijgt dan vaak een lagere handelsprijs.
 • Tussentijdse aflossing kan lastig zijn. U betaald, afhankelijk van de leasemaatschappij, een hoge afkoopsom.
 • Uw eigen autoverzekering stopt, de schadevrije jaren kunt u veelal niet meenemen, mocht u besluiten later zelf weer een auto aan te schaffen dan bent u de opgebouwde schadevrije jaren kwijt. Dit kan u veel geld gaan kosten.
 • Niet alle kosten zijn inbegrepen, denk bv aan een eigen risico bij schade, vervangend vervoer bij onderhoud of reparatie en de pechhulp dekking, hier kunnen grote verschillen in zitten.
 • U bent geen eigen baas meer, de leasemaatschappij is de eigenaar van de auto, de auto staat ook op naam van de leasemaatschappij!

 

Het alternatief?    Het Auto Huitink Rijplan !

Met het Auto Huitink Rijplan blijft u zelf eigenaar van de auto. En bepaalt u zelf wat u wel en niet geregeld wilt hebben. U betaald niet één vast bedrag per maand maar een bedrag voor ieder van de 4 componenten afzonderlijk. Met de afspraak dat het totale bedrag vast staat. Wel de lusten, niet de lasten en eigen baas blijven, dat is pas slim autorijden!

Wij maken samen met u een berekening wat de maandelijkse kosten zullen zijn van de auto die u graag wilt hebben. Dit kan ook een auto van 6 jaar oud zijn!                         Onderstaande componenten zitten in deze berekening;

 • Rente en aflossing (Santander Consumer Finance)
 • WA Casco verzekering via BOVAG met 3 jaar aanschafwaarde regeling!
 • Reparatie – en Onderhoudsovereenkomst incl. vervangend vervoer per direct
 • Auto Huitink Assistance 24 uurs pechhulp
 • Houderschapsbelasting

 

De houderschapsbelasting gaat iedere maand vanzelf.

Voor de rente en aflossing sluiten we een overeenkomst af met Santander Consumer Finance. Er zit een slottermijn in die relatief laag is zodat u in principe altijd een overwaarde heeft. U kunt de auto voor deze lage waarde overnemen of wij nemen de auto over. Wij garanderen u deze waarde van te voren zodat u een gegarandeerde overwaarde heeft!

De WA Casco verzekering sluiten we af bij de BOVAG, met als basis een aanschafwaarde regeling van maar liefst 3 jaar! En geen eigen risico!  Maar u kunt er ook voor kiezen uw eigen verzekering te behouden, daar bent u vrij in. U bepaald het zelf!

Met Auto Huitink sluit u een onderhouds- en reparatiecontract af.  Zo weet u precies wat de kosten hiervan zijn en voorkomt u verrassingen. De kosten van evt vervangend vervoer (per direct) en de Auto Huitink Assistance Pechhulp (incl. buitenland en woonplaatsservice) is inbegrepen.

Adresgegevens

Auto Huitink B.V.
Batterij 16
7141 JL Groenlo
T: +31 (0)544 - 46 43 04
F: +31 (0)544 - 46 58 04
E: info@autohuitink.nl

KvK: 09105045
BTW: NL.8118.92.426.B.01

Openingstijden

Ma t/m Do Vrijdag Zaterdag

Voor storingen 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week 0544-46 43 04

Wij zijn aangesloten bij
GlasGarage Bosch Car Service RDW FOCWA BOVAG
© 2018 - Powered by Autosoft - Disclaimer
MENU