Ruitschade

Sterreparatie of autoruit vervangen? Auto Huitink is aangesloten bij Glas Garage. Daarmee bent u verzekerd van een betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet in de laatste plaats omdat wij zijn aangesloten bij de FOCWA, een Nederlands keurmerk dat garant staat voor kwaliteit. Auto Huitink repareert ruitschade voor alle verzekeringsmaatschappijen. Dit doen wij in onze werkplaats of bij u thuis. U kunt ruitschade 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons melden.

 

Sterreparatie

Een sterreparatie zorgt ervoor dat uw autoruit weer de juiste sterkte krijgt, niet verder doorscheurt en de beschadiging niet meer opvalt. Een sterreparatie duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. sterretje in de voorruitU kunt er op wachten tijdens een kop koffie of gebruik maken van vervangend vervoer. Ook kunt u een afspraak op locatie maken. Onze glasspecialist komt dan bij u thuis of op uw werk. Op elke sterreparatie krijgt u levenslange garantie.

 

Autoruit vervangen

Wij vervangen uw ruit door een ruit van originele kwaliteit. Wij proberen daarbij zoveel mogelijk uw eigen originele sierlijsten en strips te behouden. GlasGarageHet vervangen van een gelijmde voorruit, zijruit of achterruit duurt ongeveer twee tot drie uur, inclusief droogtijd. Het vervangen van een niet gelijmde ruit duurt ongeveer 1 tot 2 uur.Tijdens de reparatie kunt u gebruik maken van vervangend vervoer of onze haal en breng service. Ook op ruitvervanging krijgt u levenslange garantie.

 

Afhandeling met verzekeraar

In de meeste gevallen sturen wij de factuur rechtstreeks naar de verzekeraar. U hoeft dus niets voor te schieten. Daarvoor tekent u een ‘akte van recessie’. Eventueel eigen risico of btw rekent u wel met ons af. Heeft u een leaseauto? Dan handelen wij de totale factuur rechtstreeks met de leasemaatschappij af.

Adresgegevens

Auto Huitink B.V.
Batterij 16
7141 JL Groenlo
T: +31 (0)544 - 46 43 04
F: +31 (0)544 - 46 58 04
E: info@autohuitink.nl

KvK: 09105045
BTW: NL.8118.92.426.B.01

Openingstijden

Ma t/m Do Vrijdag Zaterdag

Voor storingen 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week 0544-46 43 04

Wij zijn aangesloten bij
GlasGarage Bosch Car Service RDW FOCWA BOVAG
© 2018 - Powered by Autosoft - Disclaimer
MENU